Voorlaatste étappe
27 augustus 2016 - Saint-Julien-en-Born, Frankrijk
We fietsen de hele dag over grotendeels saaie, lange, rechte, vlakke, vrij drukke wegen, met zowel links als rechts het typische landschap van de Landes, naaldbossen en varens. Onder een staalblauwe lucht en een ongenadigde zon.
s'Middags laten we ons, totaal uitgeput vallen op een stoel op het terras van een bar-restaurant. 37 graden in de schaduw. Ik wil niet weten hoeveel graden in de zon. Na twee uur zitten we daar nog. Het wil maar niet afkoelen. We hebben maar ongeveer tien km meer te doen, maar in die hitte fietsen is niet verantwoord. Uiteindelijk nemen we toch het risico en na een uurtje vinden we een camping met zwembad. Ik spring erin en kom er de eerste twee uur niet meer uit.
Aangezien we twee dagen voor zijn op onze planning, blijven we hier tot maandagochtend.
Dagrit: 60 km
Totaal Mieke: 1098
Totaal Peggy: 1038 (Yes de duizend bereikt! )

Een en voor jullie!!!
GENIET ! Straks is het voorbij en resten jullie enkel de mooie herinneringen en de fantastische ervaring!
Ook hier is het 'tropisch' warm, maar wij fietsen niet...
Jullie fietstocht zit er bijna op, een mooie prestatie !
Troost u,de masseur is onderweg. Bertje is even langs geweest.Nog wat moed,de eindstreep is in zicht.
Proficiat met de 1000 en meer kilometers. Fantastisch gedaan. Nog even en dan uitrusten.
Groetjes van Dylan.
Ik sta met de finishvlag aan de eindstreep . Ik zet het massage bed en de olie klaar .
Xxx